'IZBORI ĆE BITI NAŠA POBJEDA' / Neustrašiva premijerka: Najjači smo kad je najteže!

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor je u Davoru, odgovarajući na pitanje novinara u kojoj će izbornoj jedinici biti prva na listi, osim što je nositeljica svih izbornih lista HDZ-a, odgovorila da će o tome izvijestiti kada dođe vrijeme.

5.11.2011.
15:42
VOYO logo

DAVOR - "Svakako ću biti biti na jednoj listi. Ja sam odlučila, ali ćemo o tome reći sve u HDZ-u kad dođe vrijeme", kazala je premijerka JadrankaKosor, koja je u Davoru otvorila radove na vodocrpilištu, koji će opskrbljivati pitkom vodom zapadni dio Brodsko-posavske-županije.

Istaknula je kako HDZ u izbore ide sa puno entuzijazma i puno snage te da vjeruje kako će 4. prosinca za HDZ-a biti dan kada će moći reći da su postigli odličan rezultat.

Poručila je kako je unatoč svim poteškoćama HDZ pokazao da je najjači kada je najteže.

"Mi smo bili na čelu države u svim važnim trenucima. Bili smo na čelu kada su se ostvarili svi povijesno najveći projekti: osamostaljenje Hrvatske, borba za Hrvatsku, oslobađanje Hrvatske, ulazak Hrvatske u sve međunarodne institucije i NATO", kazala je istaknuvši kako je Vlada koju je vodio HDZ završila pregovore za ulazak u EU, zahvaljujući ogromnim postignućima u borbi protiv korupcije, kriminala, potpunom uređenju pravosuđa, ali isto tako brojnim projektima vezanim za gospodarstvo.

Na pitanje da prokomentira rezultate anketa koje HDZ-u predviđaju "poražavajuće izborne rezultate" odgovorila je: "Vidjet ćemo kakva su istraživanja i što su ta istraživanja. Mi u ovom trenutku nemamo jednak tretman medija. Nitko ne pita zašto stoje mnoge istrage vezana za koruptivna djela i druge stranke. Ali to je pitanje koje ćemo mi i dalje postavljati i dalje davati bezrezervnu potporu i Državnom odvjetništvu i USKOK-u, za razliku od nekih drugih koji im prijete".

Istaknula je kako je HDZ širom otvorio vrata borbi protiv korupcije za dobro Hrvatske. "Ono što je dobro i iznimno važno za Hrvatsku dobro je i iznimno važno za HDZ. Ovo je jedina stranka koja je imala snage i odlučnosti otvoriti vrata za borbu protiv korupcije, to očekujemo i od drugih", poručila je predsjednica Vlade i HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo