PONAŠALI SU SE NORMALNO /

Izveo pse na Jankomir, sutradan ih našao mrtve: 'Pronašao sam bijele i roze tablete. Moj svijet je stao'

Image
Foto: amstaff_cro/Instagram/Screenshot

Ponašali su se normalno, objašnjava vlasnik, vratili su se kući, dobili večeru i ostali u vrtu koji je velik otprilike 15 tisuća četvornih metara. Sve je bilo dobro, dok se ujutro nije šokirao

30.9.2024.
18:46
amstaff_cro/Instagram/Screenshot
VOYO logo

Stravična priča s Jankomira! Otrovana su četiri psa. Njihov je vlasnik na Instagramu objavio što se dogodilo.

"Osjećam se dužnim da Vas sve obavijestim o svemu, da Vas upozorim", napisao je vlasnik. "Prije tri dana otrovana su moja četiri psa - Sia, Dios, Thor i Dasty. Tuga je ogromna. To je bila moja predivna pseća obitelj, toliko srčana i poslušna", stoji u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače svoje pse vodi najčešće na Sljeme uz svoj privatni posjed koji je ogroman, tvrdi, ali ovaj ih je put odlučio odvesti na nasip na Jankomiru. "Otrčali su oko 70-100 metara od mene, kada sam ugledao da jedu, a ne da piju, brzo sam ih zvao nazad, odmah su se vratili jer su dresirani", tvrdi vlasnik.

Ponašali su se normalno, objašnjava vlasnik, vratili su se kući, dobili večeru i ostali u vrtu koji je velik otprilike 15 tisuća četvornih metara. Sve je bilo dobro, dok se ujutro nije šokirao. "Probudio sam se i našao ih sve mrtve, moj svijet je stao", napisao je u emotivnoj objavi njihov vlasnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratio se do nasipa da pronađe hranu koju su jeli. "Pronašao sam ostatke hrane, mesa te puno sitnih bijelih i rozih tableta. Nisam uspio fotografirati od silnog šoka niti sam imao mobitel uz sebe", stoji u objavi.

"Bol koju osjećam ne mogu iskazati riječima, toliko duboko koliko se osjećam rastrgano između stvarnosti i nečeg višeg", opisao je vlasnik koji se od šoka danima nije mogao obratiti pratiteljima. "Želim vas upozoriti da svoje ljubimce držite od sebe. Postoje neljudi, zli ljudi koji se ne zaslužuju zvati čovjekom."

Svoje je pse opisao kao vrlo agilne i brze. Inače, on educira pse. Kaže da svaki pas koji dođe njemu ne treba biti na brigu vlasniku jer ondje imaju cjelodnevno pruženu pažnju i ljubav. "Otišli ste i niste stigli reći mom srcu kako dalje bez vas", stoji tužnoj objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Na psećoj špici okupilo se tisuću pasa: Pozirali, prošetali se, najeli se, a i ponovili se

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo