NET.HR PRVI DOZNAJE: / HDZ-ov požeško-slavonski župan priveden zbog obiteljskog nasilja, njegova supruga završila u bolnici

Image
Foto: Dusko Mirkovic/PIXSELL

Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević (HDZ) priveden je jutros u požešku policiju zbog obiteljskog nasilja, neslužbeno saznaje Net.hr.

3.10.2017.
11:30
Dusko Mirkovic/PIXSELL
VOYO logo

Glasnogovornica požeške policije Ivana Radić na upit Net.hr-a o tom događaju odgovorila je kako je župan Tomašević (66) u prostorijama policije gdje daje iskaz o događaju.

Neslužbeno smo saznali da policija o tome priprema priopćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Požeško-slavonskoj županiji župan Tomašević nije se jutros pojavio na koordinaciji.

Njegovu tajnicu mijenjala je osoba koja se nije predstavila, ali je na upit gdje je župan rekla kako ne zna i da joj nije poznato hoće li se i kada danas pojaviti na poslu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema do sada raspoloživim informacijama, Tomaševićeva supruga, s kojom ima troje djece, noćas je zatražila pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Požegi. Navodno su u pitanju lakše tjelesne ozljede.

Župan Alojz Tomašević nije odgovarao na pozive upućene na broj njegova mobitela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomašević je za župana požeško-slavonskog izabran 2013. godine i ponovno na izborima u lipnju ove godine.

Image
Image

U veljači prošle godine spominjao se kao mogući ministar branitelja. Bio je zapovjednik vojarne u Požegi, zapovjednik Dočasnike škole Jastrebarsko, te Učilišta kopnene vojske Črnomerec u Zagrebu. Obnašao je i dužnost načelnika Stožera Hrvatske kopnene vojske u Karlovcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

HDZ-ov GRADONAČELNIK IZUDARAO NOVINARA I UDARIO NJEGOVOM GLAVOM O ZID: 'Nisam se mogao obraniti, jedva imam 60 kilograma, a on ima barem 100'

Zbog toga, u kampanji za lokalne izbore, gdje se na listi HDZ-a natjecao za mjesto Tomaševićevog dožupana, premijer Andrej Plenković naredio mu je da se povuče iz kampanje.

No, unatoč toj blagoj sankciji, Vedran Neferović izabran je za dožupana u Požeško-slavonskoj županiji na čijem je čelu Alojz Tomašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo