SJAJNE VIJESTI S JUGA HRVATSKE / Nestao je u ožujku, svi su mislili da je gotovo, ali Dubrovčanin se vratio živ i zdrav: 'Hvala vam na pažnji'

Image
Foto: Fenix

“Nije važno koliko si puta u životu pao, važno je koliko si puta ustao. Dragi moji, ovom prilikom bi vam svima htio zahvaliti na nesebičnoj ljubavi"

25.4.2018.
20:44
Fenix
VOYO logo

Sjajne vijesti stižu iz Dubrovnika

Sjećate li se nestalog Župljanina, Marka Perkušića kojem se svaki trag zagubio krajem ožujka? E, pa 41-godišnjak je pronađen. Živ i zdrav te u dobrom tjelesnom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Informaciju je policiji, koja ga je također dulje vrijeme tražila, javila Perkušićeva obitelj.

Od kraja ožujka kad se Perkušiću izgubio svaki trag, u potragu se uputio njegov brat, slijedeći posljednje informacije o njegovom kretanju, od hotela KU u kojemu je radio, potom iz Salzburga iz kojeg se zadnji put javio, a potraga je intenzivirana i preko medija te društvenih mreža. Još uvijek nisu poznati detalji njegova kretanja u vremenu kad mu se nije moglo ući u trag te sami razlozi zbog kojih se nikome nije javljao, no doznaje se kako je sve ipak sretno završilo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I sam se Perkušić danas oglasio preko svog Facebook profila.

“Nije važno koliko si puta u životu pao, važno je koliko si puta ustao. Dragi moji, ovom prilikom bi vam svima htio zahvaliti na nesebičnoj ljubavi, pažnji i podršci koju ste mi pokazali u ovih mjesec dana. Vidimo se uskoro, Voli vas vas Marko!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo