Oglasio se meteoalarm /

Nestabilno vrijeme: u nekim dijelovima zemlje već od jutra pljuskovi i grmljavina

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Lokalno je moguće i grmljavinsko nevrijeme

5.6.2018.
7:30
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Državni hidrometeorološki zavod u dnevnoj prognozi kaže kako će tijekom današnjeg dana prevladavati djelomice sunčano vrijeme uz promjenljivu naoblaku te nestabilno. Najviša očekivana dnevna temperatura zraka bit će većinom između 25 i 30 Celzijevih stupnjeva.

Uz povremeno više oblaka mjestimice će biti pljuskova i grmljavine, već od jutra na Jadranu, a u ostalim predjelima češće od sredine dana. Lokalno je moguće i grmljavinsko nevrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjetar u unutrašnjosti većinom slab, poslijepodne do umjeren južni i jugozapadni. Na Jadranu će ujutro puhati slaba do umjerena bura i istočnjak, a potom jugo, na sjevernom dijelu ponegdje i zapadnjak navodi se u prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas, 5. lipnja.

Image
Foto: DHMZ

Meteoalaram je izdao žuto upozorenje za sjeverozapadnu Hrvatsku i Jadran. Žuto upozorenje označava potencijalno opasno vrijeme. "Vremenske prilike koje se prognoziraju nisu neuobičajene, ali budite na oprezu ako namjeravate prakticirati aktivnosti koje su izložene meteorološkim rizicima. Ostanite informirani o očekivanim meteorološkim uvjetima i izbjegnite moguće rizike", stoji u napomeni meteoalarma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detaljnu prognozu pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo