OBRAČUN U 'LJUBAV JE NA SELU' / Nepoznati mladić napao Silvijine udvarače!

Petak na RTL Televiziji od 20:00 sati donosi velike odluke i obračune u 'Ljubav je na selu!

12.4.2013.
12:20
VOYO logo

Sa završetkom dana i zalaskom sunca pada i raspoloženje kandidata na ljubavnim farmama jer kraj dana najavljuje emocijama ispunjeno jutro u kojem se kandidati odlučuju za jednu osobu koju će povesti na ljubavno putovanje.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Na farmi u Banovcima Marinko je svojim odabranicama odlučio ispiliti drva kako bi im zadnja noć bila toplija. U žaru borbe s drvima Marinko je zamahnuo i pogodio se sjekirom posred čela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon napornog radnog dana u polju, Zvonimir je svoje djevojke odlučio odvesti u šetnju po Varaždinu. Posjetili su i kovača, koji je djevojkama izradio novčiće za sreću.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Pošto je kasnio na svoj spoj s Anitom, pelješki galeb je propjevao, nakon čega je Anita u potpunosti zaboravila da je ljuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saša je odlučio Inu i Luciju odvesti na pravi večernji dernek u lokalnu klub Brda Cirkvenskog, a Silvija je svoje momke odvela u restoran na tamburaše.

Image
Image

No problem koji ih je tamo iznenadio ubrzo je uništio dobro raspoloženje između Ivana, Matije i Silvije. Naime, umiješao se treći dečko, koji se pokušao fizički obračunati s kandidatima!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako farmeri proživljavaju svoje ljubavne brige, RTL Televizija će vam prikazati u novoj epizodi četvrte sezone „Ljubav je na selu“ večeras od 20:00 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo