Tajanstveni dobročinitelj / Neočekivana božićnica: Svim stanovnicima malog bračkog mjesta poklonio poklon-bon od 500 kuna!

Image

Pošto u Dračevici ima dosta starijih osoba, ovaj dar im je itekako dobro došao

27.12.2018.
17:01
VOYO logo

Božićne blagdane će u malom bračkom mjestu, Dračevici, vječno pamtiti svi stanovnici. Naime, nepoznati je dobročinitelj svakom stalnom stanovniku dostavio omotnicu u kojoj se nalazio poklon-bon od 500 kuna

Stalnih stanovnika u Dračevici ima 59, a s obzirom na to da ima dosta starijih osoba s malom mirovinom, poklon-bon im je itekako dobro došao. Tako su svi stanovnici tog malog bračkog mjesta dobili neočekivanu božićnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o ukupnoj donaciji od oko 30 tisuća kuna, a brački dobročinitelj htio je ostati anoniman. Stanovnici Dračevice su svome dobročinitelju iznimno zahvalni jer im je uljepšao blagdane. Iako s velikom sigurnošću znaju tko je, poštuju njegovu želju o anonimnosti. No, on za njih nije ni tajanstven ni misteriozan.

"U svakom slučaju riječ je o osobi koja voli ovo mjesto i osobi koja voli ove ljude te zaslužuje poštovanje i zahvalnost sviju nas", kazao je Šimica Žuvić za Slobodnu Dalmaciju

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo