strogo čuvana tajna / Neobičan koncert Parnog Valjka u centru Zagreba!

Image
Foto: PR fotografija

Na oduševljenje slučajnih prolaznika Parni valjak je na Trgu bana Jelačića održao mini koncert koji je do samog početka bio strogo čuvana tajna. Veliki koncert za sve svoje fanove će održati 29. svibnja u zagrebačkom Domu sportova.

14.5.2014.
16:55
PR fotografija
VOYO logo

Središte Zagreba u utorak navečer je doživjelo jedan uistinu poseban 'performans'. Bend koji je udario temelje domaćeg rocka i nakon skoro četiri desetljeća oduševljava svježinom i energijom. Zagrepčane su danas oduševili neobičnim koncertom u središtu grada. Na oduševljenje slučajnih prolaznika Parni valjak je održao koncert koji je do samog početka bio strogo čuvana tajna.

Oduševljeni zvucima dobro poznatih pjesama koje su obilježile čitavu jednu generaciju Zagrepčani su Valjak nagradili najljepšim poklonom – život na Trgu bana J. Jelačića za vrijeme koncerta naime, doslovno je stao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni dosadna kiša nije spriječila legendarni Valjak da ovim glazbenim iznenađenjem uljepša dan stotinama Zagrepčana koji nisu mogli vjerovati da prisustvuju koncertu omiljenog benda.

Naoružani ne samo smiješkom nego i ogromnom energijom Aki, Hus i društvo započeli su koncert antologijskom 'Ljubavnom'. Atmosfera je već tada dosegla vrhunac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijedile su 'Zastave' pa sentiš bez konkurencije 'Pusti nek traje'. Na oduševljenje mlađih fanova Parni valjak je odsvirao i 'Samo da znaš', hit singl koji još uvijek suvereno vlada top ljestvicama radijskim eterom. Vrhunac i potpuni delirij uslijedio je već s prvim taktova mega hita 'Ugasi me'.

To je bila i posljednja pjesma vjerojatno najkraćeg i po mnogočemu najneobičnijeg koncerta legendarnog benda. Parni Valjak je po tko zna koji put dokazao da svira kako njihova publika diše, a veliki koncert za sve svoje fanove će održati 29. svibnja u zagrebačkom Domu sportova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo