besplatna večera / 'Nemoj sada biti p***a i izvlačiti se': Čovjek koji tvrdi da nije uhljeb odgovorio splitskom vijećniku

Image
Foto: Facebook/Miranda Cikotic/PIXSELL/

Splitski gradski vijećnik rekao je kako će platiti večeru svakom zaposleniku Županije koji do posla nije došao preko veze

23.8.2018.
17:20
Facebook/Miranda Cikotic/PIXSELL/
VOYO logo

U srijedu je splitski gradski vijećnik Jakov Prkić na Facebooku objavio kako će platiti večeru svakom zaposleniku Županije koji do posla nije došao preko veze. Jedini uvjet je da taj zaposlenik mora javno reći svoje ime i prezime.

Na status mu je odgovorio jedan zaposlenik koji tvrdi da udovoljava navedenim uvjetima. Iako ne želi večeru s Prkićem, nema ništa protiv jumbo pizze na njegov račun. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jakove ja radim u županiji (Javna ustanova zavod za prostorno uređenje) i nisam došao preko veze. Možda je to neobično, ali je istinito. Na večeru ne moramo ići, ali bi te lijepo molio da mi na kućnu adresu pošalješ jednu jumbo pizzu. Ja tebi mogu poslati životopis pa ti vidi bili me zaposlio. I nemoj sada biti p***a pa se izvlačiti na onu 'nisam tako mislio i slično'. A vidim i da imamo zajedničkih FB prijatelja kod kojih se možeš raspitati", komentirao je Zoran Botić.

>> 'Plaćam večeru svima koji su zaposleni u Županiji, a nisu došli preko stranačke i rodbinske veze'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo