blokirani računi / Nekome 'samo', a njoj nedostižno: skromna Sara treba 2.000 kuna za zahvat u Zagrebu, pomozimo joj da izbori još jednu bitku

Image
Foto: Facebook / Mi Mladi Borci

Sara je 2016. godine preboljela dva moždana udara, nakon kojih su uslijedili i operativni zahvati na koje je iz osječkog upućena u zagrebački KBC. U planu je i treći, embolizacija

24.1.2018.
9:09
Facebook / Mi Mladi Borci
VOYO logo

Sara 30. siječnja treba biti u Zagrebu, gdje u KBC-u Sestre milosrdnice ima dogovoren zahvat (embolizaciju). Uz svoju bi bolesnu kćer željela biti Biljana Vojtek, no za to im je potrebno za njihovu obitelj nedostižnih 2000 kuna. Sara je 2016. godine preboljela dva moždana udara, nakon kojih su uslijedili i operativni zahvati na koje je iz osječkog upućena u zagrebački KBC. U planu je i treći, embolizacija. No, blokirani računi sprječavaju ovu obitelj da u miru čeka taj dan, važan za Sarino ozdravljenje, piše Glas Slavonije.

"Puknuće je bilo veliko i prvi je put bila u komi četiri dana, a drugi put osam. Kao posljedicu dobila je sepsu, meningitis, čak i hidrocefalus. Uz sve to snašao ju je i dekubitus, i to na glavi, što se vrlo rijetko događa. Nakon druge kome ja je, kao majka, nisam mogla prepoznati i prognoze su bile jako teške, pa se i sad ondje čude što je uopće živa", prisjetila se Sarina majka te nadodala kako su prethodna dva Sarina boravka u Zagrebu za njihovu obitelj bila financijski vrlo iscrpljujuća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada, ako ne prikupimo 2000 kuna do kraja ovog mjeseca, upitno je hoće li Sara moći na zahvat jer nemamo novca ni za put", dodaje za Glas Slavonije.

Želite li financijski pomoći Sari Popović, možete to učiniti uplatom na njezin račun u Addiko Bank na IBAN HR5225000093206251092.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo