NEKAD U SOBI NA POSTERU, DANAS...: / Dubrovčaninu u apartman došao idol iz djetinjstva

Image
Foto: Dubrovački dnevnik/Facebook

Bubnjara kultnog heavy-metal benda Exodus Toma Huntinga Dubrovčanin Enis Begović kao dijete je gledao samo na posterima.

2.7.2015.
19:00
Dubrovački dnevnik/Facebook
VOYO logo

Dubrovčanin Enis Begović, bivši bubnjar slavnog dubrovačkog benda Aluminijska doza, ovih je dana imao posjet koji ga je nevjerojatno razveselio. Naime, u njegovom je apartmanu odsjeo njegov idol iz djetinjstva, bubnjar kultnog heavy-metal benda Exodus Tom Hunting. Hunting je s Exodusom upravo završio europsku turneju, a za odmor je izabrao Jadran i Dubrovnik, točnije apartman – Bege.

"Kao klinac u osnovnoj školi, Tom Hunting mi je bio jedan od idola. Njegovi posteri su mi bili po zidu sobe, korice zadaća su uvijek bile ispisane imenima Metallica, Death, Exodus, Sodom.....i sada 30-ak godina nakon tog vremena, Tom je moj gost zajedno sa zaručnicom. Ne mogu opisati riječima kako sam sretan što sam imao čast ugostiti ih. Tom mi je ostavio posvete na legendarnu prvu ploču Exodusa, poster i potpisanu činelu za uspomenu. Što reći nego da život nekad piše stvarno zanimljive stranice", kazao je za Dubrovački dnevnik Enis Begović, koji je svoje goste i upoznao s gradom. Dodaje da su Hunting i njegova zaručnica toliko oduševljeni da će se u Dubrovnik vratiti na medeni mjesec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dubrovački dnevnik/Danas.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo