nevjerojatno / Nekad kultni restoran na Rakovcu sada posjećuju samo lopovi – ukrali čak i limeni krov i građu krovišta?!

Image
Foto: KAportal.hr

Policija će se pozabaviti ovim slučajem

31.8.2018.
13:12
KAportal.hr
VOYO logo

Dok se u ovršnoj prodaji javnim dražbama pokušava pronaći novi vlasnik, nekad kultni restoran “Ribarska kuća” na lijevoj obali rijeke Korane na Rakovcu samo propada iz dana u dan, a posjećuju je jedino lopovi, piše Kaportal.

Nakon više provala i dodatnih devastacija devastiranog objekta, nepoznati su lopovi ponovo posjetili Ribarsku, a osim dva radijatora i opreme od inoxa, stradao je čak i krov objekta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– U razdoblju od 3. do 30. kolovoza nepoznati počinitelj je s krovišta restorana u gradskoj četvrti Rakovac u Karlovcu demontirao i otuđio limeni pokrov i građu krovišta, limene okapnice te iz unutrašnjosti objekta dva radijatora i opremu od inoxa. Materijalna šteta veća je od 64.000 kuna, kažu u policiji.

Policija će se pozabaviti ovim slučajem, kao i novom provalom u ugostiteljski objekt koji još uvijek radi na Baniji. Tamo je, izvijestila je policija, nepoznati počinitelj provalio i ukrao cigarete i novac, a 39-godišnju vlasnicu oštetio za oko sedam tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo