OŽIVLJAVANJE TRADICIJE /

Nekad hrana težaka, a danas delikatesa: Otrkivao slavni galižanski recept za puževe

Image
Foto: RTL

Prije serviranja puževi su se kuhali čak osam sati

15.8.2022.
20:36
RTL
VOYO logo

Nekad hrana težaka, danas – delikatesa! Šugo odnosno umak od čak 50 kilograma puževa pripremljen u golemom kotlu spreman je za veliku feštu kojom Galižanci više od dva desetljeća, uz dan otvorenih vrata lokalnih crkvi, obilježavaju današnji blagdan.

Cilj je oživjeti tradiciju. Prije serviranja puževi su se kuhali čak osam sati, a mi smo dobili taj slavni galižanski recept.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pogledajte u videu u nastavku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo