GLEDAJTE I NA RTL SADA /

'Nebo i zemlja' radnim danom u jutarnjem terminu!

Image
Foto: RTL

Programskom odlukom RTL Televizija promijenila je termin emitiranja turske serije „Nebo i zemlja“, koja se od četvrtka 18. travnja emitira u jutarnjim satima svakog radnog dana.

18.4.2013.
12:55
RTL
VOYO logo

Nove dogodovštine glavnih junaka, braće Kuzeya i Guneya, gledatelji odsad mogu pratiti u premijernim epizodama od ponedjeljka do petka u terminu od 10 sati.

U sutrašnjoj epizodi Džemre u suzama ispriča Kuzeyu svoju tužnu priču iz djetinjstva, kako je Gulten upoznala njezinog oca i zbog čega su se njih dvoje rastali prije njezinog rođenja, a Kuzey prizna Džemre da je Simaj trudna i da su se njih dvoje jučer oženili kod matičara. Kuzey i Simaj otići će u Mersin kako bi njezinim roditeljima rekli za brak i dijete...

Ne propustite pogledati novu epizodu serije "Nebo i zemlja" u petak, 19. travnja u 10 sati na RTL Televiziji, kao i putem besplatne video platforme RTL Sada odmah nakon emitiranja epizode u našem programu.

'Nebo i zemlja' svakog radnog dana u jutarnjim satima u programu RTL Televizije i odmah nakon toga na našoj internetskog stranici RTL Sada(OVDJE)!!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo