'Ne želim da mi Milan Bandić bude predsjednik'

Dok stožeri preostale dvojice kandidata za predsjednika države vode bitku na 'terenima', prijatelji i simpatizeri bore se na Facebooku.

29.12.2009.
16:22
VOYO logo

arti-200912290189006Raspletom situacije i ulaskom u drugi krug predsjedničkih izbora svaki potez kandidata može se pretvoriti u veliku, skupu pogrešku. Tako su na Facebooku osnovane grupe koje isključivo ističu krive poteze i karakteristike preostalih lovaca na Pantovčak.

Iz minute u minutu raste broj članova na grupi 'Neću da mi Milan Bandić bude predsjednik'. Kako i samo ime govori, glavni cilj grupe je okupiti ljude koji ne žele zagrebačkog gradonačelnika na Pantovčaku, a uz poruke 'pozdrava' članovi na profil grupe postavljaju i razne, vrlo duhovite, fotografije/montaže s Bandićem u glavnoj ulozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-200912280489006''Vrlo jednostavno. Ne želim da taj puzavac koji laže da zna engleski bude vrhovni zapovjednik oružanih snaga, da ima pravo pomilovati zatvorenike i da sukreira vanjsku politiku'', stoji u opisu grupe protiv ''predsjednika Bandića''.

arti-200912290054006Istovremeno grupa na Facebooku 'Ne želim da mi Ivo Josipović bude predsjednik' broji više od 15 tisuća članova, te osnivači te grupe ističu kako ne žele Josipovića kao predsjednika jer je ''dosadan, bezličan, bez stava, mlakonja, komunist i izdajica Hrvata''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stožeri obojice kandidata rade punom parom kako bi na službenim stranicama Facebooka prikupili što više glasova. Tako grupa Milana Bandića broji više 12 tisuća članova, dok ona Ive Josipovića broji više od sedam tisuća članova.

Kandidati su ovdje, također, vrlo aktivni te redovno komuniciraju sa svojim obožavateljima. Dijele informacije o svojim sljedećim potezima, aktivnostima, ali i pozivaju građane da im pomognu dobiti bitku u drugom krugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-200912290069006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo