Ne rušim Kosor, naše vodstvo složno vodi stranku

31.10.2011.
16:27
VOYO logo

Potpredsjednik HDZ-a i Vlade Darko Milinović uputio je redakciji Nacionala i našoj redakciji, koja je prenijela njihov tekst pod naslovomJadranku Kosor "Milinović ruši demanti u kojemu tvrdi da je vodstvo HDZ-a homogeno.

Navodi kako novinar tog tjednika "iznosi neistinu, koja je naglašena već samim naslovom članka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oštro demantiram da sam u neformalnim ili u formalnim razgovorima ikada najavljivao 'skori pad Jadranke Kosor', niti sam ikada izjavio kako sam spreman preuzeti vodstvo stranke, kako se to u članku navodi. Hrvatska demokratska zajednica ima homogeno vodstvo, koje složno vodi stranku na predstojeće parlamentarne izbore, s ambicijom ostvarivanja čim boljeg izbornog rezultata", navodi Milinović.

Ograničene ambicije

"Moja pak osobna ambicija, ostvarivanje je čim boljeg izbornog rezultata u Ličko-senjskoj županiji, odnosno u cijeloj IX. izbornoj jedinici, te na taj način pridonijeti dobrom izbornom rezultatu i stabilnosti stranke", piše ministar te zaključuje što se člancima o njegovim navodnim ambicijama za preuzimanje vodstva u HDZ-u planira postići:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Temeljem svega navedenog, vidljivo je da se i na ovakav način pokušava destabilizirati HDZ pred predstojeće parlamentarne izbore", navodi u zahtjevu za objavu ispravka informacije.

specijal-201012070191004-Crni fond HDZ-a

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo