Vrhunska glumačka ekipa / Ne propustite sjajnu obiteljsku fantaziju o tinejdžeru!

RTL Televizija vam večeras od 20 sati predstavlja TV premijeru filma 'Percy Jackson i Olimpijci: Kradljivac gromova', sjajnu obiteljsku fantaziju o tinejdžeru koji doznaje da je Posejdonov sin.

31.1.2014.
12:49
VOYO logo

Zeus (Sean Bean) za krađu svoje munje optuži Posejdonovog sina Peryja Jacksona (Logan Lerman) te Posejdonu daje rok od četrnaest dana da je vrati, u protivnom će pokrenuti rat među bogovima. U međuvremenu, tinejdžer Percy nalazi se u posjetu muzeju, u kojem je napadnut. Nakon borbe, najbolji prijatelj Grover (Brandon T. Jackson) otkrije Percyju da je on zapravo polubog, dok mu učitelj Brunner (Pierce Brosnan) podari naliv-pero, koje je moćno oružje.

Zajedno odlaze do Percyjeve kuće te s njegovom majkom Sally (Catherine Keener) krenu prema kampu polubogova. No Minotaur napadne Sally i ona nestane prije nego što joj Percy uspije pomoći. U kampu Percy se sprijatelji s lijepom Annabeth (Alexandra Daddario), no nema vremena priviknuti se na novi život - ubrzo ih napadne Hades, koji je u Podzemlju zatočio Percyjevu majku jer želi munju za sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema romanu Ricka Riordana i u režiji Chrisa Columbusa, koji stoji iza obiteljskih blockbustera poput „Sam u kući“ i „Harry Potter“, snimljena je sjajna obiteljska fantazija o tinejdžeru koji doznaje da je Posejdonov sin.

Paralele s Harryjem Potterom su više nego očigledne, no ova fantastična avantura zaslužuje zasebno promatranje. U filmu brzog tempa koji se poigrava s grčkom mitologijom, potrebno je istaknuti glumce mlađe generacije, koji su preuzeli glavne uloge - Logan Lerman, Brandon T. Jackson i Alexandra Daddario, ali, kao ravnotežu, i glumačke veličine u sporednim ulogama - Sean Bean, Pierce Brosnan, Steve Coogan i Uma Thurman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj spomenimo da je ovo zabavno ostvarenje prošle godine kinima isporučilo svoj uspješni nastavak – „Percy Jackson: Sea of Monsters“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo