VRAĆA SE 'UVOD U ANATOMIJU' / Ne propustite novu sezonu najpopularnije 'doktorske' serije!

Image
Foto: ABC studios

Jedna od najpopularnijih američkih dramskih serija svih vremena vraća se na male ekrane s novim epizodama osme sezone koje donose nova uzbuđenja u privatnom i poslovnom svijetu mladih liječnika i njihovih nadređenih, ali i odgovara na pitanje jesu li životi ipak važniji od karijere!

31.5.2013.
15:18
ABC studios
VOYO logo

Fanovi „doktorskih“ serija doći će na svoje već u utorak 4. lipnja kada ih u 21:10 sati očekuje dvosatna premijerna epizoda hvaljenog „Uvoda u anatomiju“!

Nagrađivan i iznimno popularan diljem svijeta, dramski serijal „Uvod u anatomiju“, prati život glavne junakinje MeredithGrey (EllenPompeo), medicinske pripravnice u Seattle Grace bolnici, i njezine odnose sa suprugom 'Zgodnim', odnosno dr. DerekomShepherdom (PatrickDempsey), i najboljom prijateljicom CristinomYang (SandraOh).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unazad sedam godina Meredith i njezini prijatelji i kolege prošli su kroz teška razdoblja privatnog i poslovnog života. Taman kad su pomislili da je ono najgore iza njih, sadašnje i buduće doktore će u ovoj godini dočekati nova šokantna uzbuđenja koja će im zauvijek promijeniti živote.

Image
Foto: ABC studios

Ove godine stažisti nailaze na prekretnicu u karijerama. Mnogi od njih će tek sad morati dokazivati koliko vrijedi njihov trud, pogotovo April koja se svim silama trudi napredovati do mjesta glavnog stažiste. No sudbina je za Meredith predodredila dugačije planove – nju očekuju drastične posljedice zbog miješanja u Derekovo istraživanje o Alzheimeru, i to usred procesa usvajanja malene djevojčice Zole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Između Cristine i Owena (KevinMcKidd) još uvijek vlada napetost zbog drastično različitih osjećanja u vezi njezine neočekivane trudnoće, Alex (JustinChamber) brzo shvaća da ga grupa sve više odbacuje jer je prijavio Meredith, a Callie (Sara Ramirez) je prisiljena dijeliti svoju ljubav  prema Arizoni (JessicaCapshaw) i djetetu koje je dobila iz veze s Markom (EricDane).

Image
Foto: ABC studios

Kao što je autorica, scenaristica, redateljica i producentica serije „Uvod u anatomiju“, ShondaRhimes, najavila američkim medijima, osma će sezona biti puna dramatike, neočekivanih zapleta i šokantnih otkrića, a završit će smrću jednog od ukupno 14 likova koliko ih se pojavljuje u svakoj epizodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rhimes je zbog svojih kratkih objava na Twitteru potakla brojna nagađanja o identitetu preminulog lika, a mnogi obožavatelji serije diljem svijeta nisu prestajali komentirati njezine postupke na društvenim mrežama i forumima. „U ovoj ćemo sezoni zasigurno vidjeti nekoliko likova u opasnosti, koji će se boriti za vlastite živote. Znam da će mnoge šokirati smrt jednog lika u samoj završnici, ali sam sigurna da ista scena neće ostaviti gledatelje ravnodušnima jer će biti puna emocija…“, rekla je Rhimes magazinu 'Hollywood Reporter'.

Image
Foto: ABC studios

Iako su mediji nagađali da će osma sezona biti ujedno i posljednja, Rhimes je sve iznenadila viješću da su svi glavni glumci potpisali nove ugovore koji vrijede još dvije godine emitiranja, sve do 2014., odnosno desete sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gostujući glumci koji su se gledateljima predstavili u prijašnjoj sezoni, ScottFoley (Henry), LorettaDevine (Adele), JasonGeorge (Ben), CaterinaScorsone (Amelia), KateWalsh (Addison) i DanielSunjata(Eli), pojavljuju se i u osmoj sezoni u kojoj ćemo upoznati i dva nova lika: optičarku i dugogodišnju Markovu djevojku JulijuCanne (glumi je HolleyFain), te CatherineAvery (glumi je DebbieAllen), odnosno Jacksonovu majku u koju se zaljubljuje ravnatelj Seattle Grace bolnice, RichardWebber

Image
Foto: ABC studios

Serija „Uvod u anatomiju“ daje uvid u stresan život liječnika koji čine sve kako bi uspjeli u svijetu medicinskih stručnjaka i jamči gledateljima široki spektar zamršenijih zapleta i otkrića koji se mogu naći u svakoj sceni serije: od velike napetosti u hitnoj službi i operacijskoj sali te brojnih i sve čudnijih medicinskih slučajeva i situacija, do svih vrsta međuljudskih odnosa poput površinskih prijateljstava na radnom mjestu i strastvenih ljubavi, a sve začinjeno velikom dozom drame.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga ne propustite pogledati premijerne epizode zapanjujuće i vrlo napete osme sezone rado gledane „doktorske“ serije „Uvod u anatomiju“ već od utorka, 4. lipnja u 21:10 sati, na RTL Televiziji!

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo