tv premijera /

Ne propustite akcijski triler 'Izbrisani' samo na RTL Televiziji!

Zavjera i postupci obavijeni velom tajne podržavaju napetu atmosforu, koja je pojačana smještanjem radnje u Europu, u Belgiju, što filmu daje poseban šarm

11.2.2015.
15:38
VOYO logo

Ben Logan (Aaron Eckhart) s kćeri živi u Belgiji, gdje radi za multinacionalnu tehnološku kompaniju. Nakon što njegov kolega primijeti da nedostaje jedan patent Logan prijavi nestanak šefu Dereku Kohleru (Markus Wolf). Vrlo brzo čitava zgrada je ispražnjena, a dokazi da je Ben ikada bio zaposlenik firme jednostavno iščeznu. Logan pokuša potvrditi svoje postojanje u firmi preko bankovnih izvadaka, no tada ga jedan od kolega otme pod prijetnjom oružja.

Redatelj Phillip Stölzl, koji je snimio sjajnog "Iscjelitelja", godinu ranije predstavio se odličnim akcijskim trilerom ispunjen misterijem, koji ostaje nerazriješen sve do zadnjeg trenutka. Zavjera i postupci obavijeni velom tajne podržavaju napetu atmosforu, koja je pojačana smještanjem radnje u Europu, u Belgiju, što filmu daje poseban šarm. Od glumačke postave ističu se odlični Aaron Eckhart i bivša Bondova djevojka Olga Kurylenko, koji su odradili svoje role vrlo uvjerljivo. Ne propustite ovaj napeti akcijski triler u srijedu, 11. veljače, od 21 sat na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo