Ne! Da biste se zaposlili ne trebate biti član stranke

'Ne! Mladi se ne trebaju zaposliti zato što imaju podeblju kuvertu ili zato što su im roditelji u stranci, nego zato što su sposobni', izjavila je J. Kosor govoreći o nezaposlenosti.

16.11.2011.
22:58
VOYO logo

"Tražila sam da na sučeljavanje dođu sva četiri predsjednika iz stranaka u Kukuriku koaliciji, jer oni različito razmišljaju o dovođenju MMF-a, prodaji HEP-a, gradnji nizinske pruge", pojasnila je Jadranka Kosor svoja inzistiranja vezano uz sučeljavanje s najvećim rivalom, koje se zasad ipak neće odigrati.

'Mnoge ćemo iznenaditi'

Komentirajući činjenicu da HDZ-u ankete ne idu u prilog, Kosor je kazala da su u stranci provodili svoje terenske ankete, te da će one pokazati kako ove koje se pojavljuju u medijima nisu vjerodostojne. Pritom je još jednom naglasila da će rezultat na izborima 4. prosinca za mnoge biti iznenađenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknula je kako HDZ izlazi na dosad najteže izbore, te da članovi stranke imaju razloga biti ponosni i zadovoljni.

"U posljednje dvije godine ostvarili smo puno ciljeva. Vlada je završila pregovore s EU i tako dosegnula povijesni cilj Hrvatske. Ne smijemo dozvoliti da se naše pobjede pretvore u poraze", izjavila je J. Kosor gostujući u Dnevniku HRT-a. Ujedno je demantirala i navodno nezadovoljstvo članova HDZ-a sklapanjem koalicije sa Željkom Kerumom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do posla bez članske iskaznice

Govoreći o otvaranju radnih mjesta, istaknula je nužnost ulaganja. Ujedno je odgovorila na pitanje jednog od gledatelja koji je pitao treba li biti u stranci da bi se zaposlio.

"Ne! Mladi se ne trebaju zaposliti zato što imaju podeblju kuvertu ili zato što su im roditelji u stranci, nego zato što su sposobni", rekla je šefica HDZ-a ističući da njena stranka u svom programu pri zapošljavanju mladih predviđa brojne olakšice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bajićem se ne bi zamarala

Šefica HDZ-a nije baš željela komentirati neke navode prema kojima je Mladen Bajić istragu protiv HDZ-a otvorio kako bi se dodvorio budućoj vlasti.

"Ne bih se zamarala tim pitanjem. Samo bih rekla da se borba protiv korupcije ne smije zaustaviti", kazala je Kosor dodajući da na rad DORH-a ne smije ništa utjecati pa ni "prijetnje" Ostojića i Linića koji su u svojim intervjuima rekli da će pomno pratiti što Bajić radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201012070191004-HDZ

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo