Tajne IT svijeta / Naučite kako poslati veliku datoteku koristeći različite aplikacije

Image
Foto: Pixabay

Ako se pitate kako poslati veliku datoteku, donosimo detaljan opis procesa koji će vam olakšati muke s transferom podataka.

2.5.2018.
0:58
Pixabay
VOYO logo

Vjerujemo da se i vama desilo da čekate satima da upload dođe do kraja a onda se taj dokument uopće ne "uploada". Gubite volju i frustracija raste, posebno ako ste u stisci s vremenom.

Dakle, kako poslati veliku datoteku?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rješenje problema naći ćete u alatima koje možete pronaći na internetu, a mi ćemo vam u tome pomoći savjetom.

Postoji mnogo alata koji su prilagođeni za pohranu i slanje velikih datoteka i koji će vam pomoći kako biste poslali veliku datoteku. Uz ove alate možete biti sigurni da će vaš „veliki“ mail stići u prave ruke i u pravo vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koje sve mogućnosti imate i kako poslati veliku datoteku pomoću alata?

We transfer

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preko imate ove aplikacije imate mogućnost besplatnog jednokratnog slanja datoteka, a korisnik datoteci pristupa preko linka koji mu je poslan na email te je može i preuzeti. U besplatnoj verziji možete poslati datoteke veličine do 2 GB.

Dropbox 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dropbox je alat koji omogućava da date mogućnost pristupa vašim folderima, drugim korisnicima. To radite preko linka kojega im šaljete. Kada je preuzmete, imate mogućnost uređivati dokumente direktno u njoj te sve što želite možete dijeliti s korisnicima kojima date dopuštenje. Ujedno i oni mogu raditi izmjene na dokumentima ako im to omogućite. 

Postoje još i neki drugi alati o kojima ćemo pisati više, ali ovi su po našem istraživanju najzanimljiviji i najčešće se primjenjuju kada se postavi pitanje kako poslati veliku datoteku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo