epilog slučaja /

Nastavnici donijeli najstrožu kaznu za učenike koji su sudjelovali u dogovorenoj tučnjavi u Zadru

Profesori bez milosti prema nasilnicima čija je tučnjava šokirala Zadar, izrečena im najteža disciplinska kazna koju su podržali jednoglasno svi profesori

18.4.2018.
15:06
VOYO logo

Profesori Strukovne škole ‘Vice Vlatković’ u Zadru jednoglasnu su odlučili da će se dvojica učenika koji su sudjelovali u dogovorenoj tučnjavi prošlog tjedna, biti isključeni iz škole. Dvojica tinejdžera dobit će priliku polaganja razredbenog ispita na kraju godine, ali na nastavu više ne mogu ići, javlja Slobodna Dalmacija.

Policija je jučer dovršila kriminalističko istraživanje ovog slučaja. Incident je bio zabilježen na videosnimci i objavljen prošli tjedan na društvenim mrežama, a policija je podnijela prekršajne prijave protiv četvorice maloljetnika u dobi od 15, 16 i 17 godina i to zbog narušavanje javnog reda i mira, odnosno drskog ponašanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po svemu sudeći, tučnjava je bila dogovorena, a dogodila se 12. travnja oko 13.15 sati u Ulici Nikole Tesle u Zadru, u blizini Strukovne škole Vice Vlatkovića. U tučnjavi su sudjelovali 15-godišnjak i 16-godišnjak, učenici Strukovne škole, a potom su se u njihov sukob umiješali 16–godišnjak i 17–godišnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo