OTKLANJAJU TEŠKOĆE / Nastavak agonije! Dugave i Sloboština jutros opet bez vode: 'Ne znamo do kad je neće biti...'

"Voda nam je stigla sinoć oko 20.30 sati, a jutros kad smo se probudili ponovno je nema", kazao nam je jedan stanovnik Dugava.

10.7.2019.
8:03
VOYO logo

U novozagrebačkim naseljima Dugave i Sloboština stanovnici jutros ponovno nemaju vode. 

Da se to zaključiti po statusima u kvartovskim grupama na Facebooku, a da nema vode potvrdili su nam i stanovnici tih naselja. "Voda je iz pipa procurila sinoć oko 20.30 sati, a jutros kad smo se probudili ponovno je nema", kazao nam je jedan stanovnik Dugava. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANI ČLANAK

"Nemamo točnijih informacija do kad nećete imati vode"

Na Facebook stranici Dugave Republika javljaju se i stanovnici Sloboštine koji kažu da ni kod njih ništa ne curi iz pipe. Na pitanje do kada jutros neće biti vode u Dugavama, iz Holdingovog centra su nam odgovorili da nemaju točnih informacija do kada neće imati vode. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemamo točnijih informacija do kad nećete imati vode, ali svakako kolege nastoje otkloniti poteškoću u što kraćem mogućem roku", napisali su nam iz Holdingovog centra. 

Image

Neugodno iznenađenje za dobro jutro: Novi Zagreb bez pitke vode zbog puknuća cijevi

Image

Neugodno iznenađenje za dobro jutro: Novi Zagreb bez pitke vode zbog puknuća cijevi

"U tijek normalizacija opskrbe pitkom vodom"

Na stranicama Zagreb Sada stoji obavijest da je u tijeku "normalizacija opskrbe pitkom vodom u većini novozagrebačkih naselja koja, zbog puknuća magistralnog cjevovoda, tijekom jučerašnjeg dana nisu mogla biti priključena na vodoopskrbni sustav ili su imali prekide u redovnoj isporuci". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U slučaju eventualnih daljnjih poteškoća u opskrbi, koje su mogle nastati tijekom radova, korisnike molimo da takve - izolirane slučajeve, dojave na broj Pozivnog centra 072 500 400. Na suradnji, strpljenju i razumijevanju zahvaljujemo svim stanovnicima dijelova Sopota, Dugava, Travnog, Sloboštine, Središća, Zapruđa, Utrina i Jakuševca", zaključili su u Holdingovom centru Zagreb Sada. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo