„Naši“ plakatiraju protiv Đinđića: „Strani agent, ne državni heroj“

Za života „nemački čovek“ proglašen posthumno „američkom marionetom“

10.3.2013.
11:55
VOYO logo

Srpski narodni poket "NAŠI" počeo je u Aranđelovcu, Mladenovcu i Novom Sadu, akiciju lepljenja plakata sa likom Zorana Đinđića i porukom „Strani agent, a ne državni heroj“.

- To je odgovor na skandaloznu kampanju koja se u Srbiji vodi sa ciljem da se pokojni premijer, dr Zoran Đinđić, u javnosti predstavi kao vizionar i političar kojeg generacije treba da slede - saopštio je taj pokret na svom sajtu. SNP NAŠI najoštrije osuđuju "falsifikovanje istorije u kojem se proglašava političkim genijem čovek za kojeg su Stejt Department, FBI i CIA – kroz knjigu Vilijema Montgomerija, bivšeg američkog ambasadora u Beogradu, zvanično potvrdili da je svojevremeno rad Zorana Đinđića i OTPOR-a bio finansiran, pripreman i koordiniran preko operativnog CIA centra u Budimpešti direktno od strane Bil Klintona".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U saopštrenju se navodi još i da je Đinđić "enciklopedijski primer politike gluposti i promašaja, primer veleizdajnika i američke marionete koja je po klasičnom receptu i sistemu indoktrinacije prevarena, iskorišćena i odbačena".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo