PRAVO MUŠKO / Naša Silvija traži muškarca koji ima preko 100 kila!

Image
Foto: RTL

'Njen izričiti zahtjev bio je muškarac preko 100 kilograma, ne znam je li se šalila, mislim da nije, rekla je da to baš treba biti muškarac, frajer', otkrila je voditeljica Marijana Batinić uvjet jedine farmerke u novoj sezoni 'Ljubav je na selu'.

9.7.2012.
11:57
RTL
VOYO logo

Za razliku od prijašnjih sezona, kada su farmeri tražili srodne duše, po prvi puta u ljubavnu potragu kreću i farmerice! Odnosno jedna farmerica - Silvija Vidović.

"Svugdje smo bili, sve smo vidjeli, pronašli smo prekrasne kandidate i ono što je najvažnije po prvi puta i jednu farmericu", najavila je voditeljica Marijana Batinić novu sezonu dokumetarne sapunice 'Ljubav je na selu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko je zagonetna 27-godišnjakinja?

Prekrasna, odlučna i temperamentna farmerica Silvija Vidović odlučila je biti prva farmerica u emisiji 'Ljubav je na selu'.

U idiličnom Šenkovcu nedaleko Čakovca, Silvija se bavi uzgojem krava muzara i upravo završava studij ekološke poljoprivrede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Traži jakog, marljivog muškarca koji će biti glava u kući, a najvažniji preduvjet za muškarca na njenoj farmi svakako je – da ima preko sto kila!

"Njen izričiti zahtjev bio je muškarac preko 100 kilograma, ne znam je li se šalila, mislim da nije, rekla je da to baš treba biti muškarac, frajer", objasnila je voditeljica Marijana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo