ružne scene u puli / Narkomanske šprice oko vrtića, šokirana majka: 'Puše, bodu se, ne znam točno što rade..'

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

'Unutar mjesec dana pronađene su čak tri šprice za koje znam, a prije par dana sam stala na iglu', priča jedna šokirana majka

29.10.2018.
8:10
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Majka četvero djece, od kojih dvoje pohađa Dječji vrtić 'Zvjezdice' u Puli, poslala je na adresu Glasa Istre upozorenje na odbačene narkomanske šprice koje se sve učestalije mogu vidjeti u okolici vrtića. 

"Unutar mjesec dana pronađene su čak tri šprice za koje znam. Prva je pronađena u dvorištu dječjeg igrališta krajem rujna. Ravnateljica vrtića promptno je reagirala te postavila prema tom mjestu, točnije prema stepeništu koje vodi od Ulice 43. istarske divizije prema vrtiću, gustu zelenu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upozorila sam djecu na to i da, ukoliko ugledaju tako nešto, nikako ne smiju dirati. Prije par dana starija su me djeca uputila gdje su vidjeli još jednu špricu, koja je odmah uklonjena, a ja sam sama prekjučer skoro nagazila, ovoga puta ne na špricu, već 'samo' na iglu", ispričala je Sanja Gračanlić za Glas Istre. Dodaje kako je o svemu obavijestila ponovno i vrtić, ali i podnijela službenu prijavu policiji. 

"Okupljaju se na betonskoj klupici, na stepeništu pored vrtića ili kod poslovnog prostora u zgradi. Puše, bodu se, ne znam točno što rade, ali da ste našli igle ne čudi me. Znaju se okupljati i na krovu, a tome ne možemo stati na kraj jer ih netko od stanara pušta u zgradu", prokomentirala je još jedna stanarka za spomenuti portal. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo