Trijumf pa emocije /

Nakon Tomaševićevog trijumfalnog govora, sišao je s bine i izgrlio se s obitelji, A Škoro? Pogledajte što je bilo s njim

Veliko slavlje u stožeru Tomislava Tomaševića

17.5.2021.
8:45
VOYO logo

"Hvala vam svima i idemo dalje zajedno po pobjedu!", zapečatio je svoj pobjednički govor pred razdraganim članovima platforme Možemo!, a netko je viknuo:  "Muzika!", i počelo je slavlje, ples, pravi tulum.

S velikog glavnog ekrana mahali su im članovi i simpatizeri preko videolinka, svi skupa su pjevali svoj izborni hit s podignutom lijevom pesnicom u zrak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Tomislav Tomašević i Možemo! neviđeno su trijumfirali, rezultati lokalnih izbora nadmašili su im sva očekivanja, i to ne samo u Zagrebu, nego i u još nizu gradova, čak i na razini nekih županija.

A onda je čovjek za kojega se jednim dijelom večeri ozbiljno stalo kalkulirati da bi možda mogao osvojiti izbore za gradonačelnika Zagreba već u prvom krugu, sišao s bine, zaputio se pored drugog velikog ekrana, na kojem se upravo prikazivao Miroslav Škoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ton na tom ekranu bio je ugašen, umjesto toga dvoranom je odjekivala glazba koju su si u stožeru Možemo! pripremili za pobjednički tulum, pa se nije čulo da Škoro, u društvu Stjepe Bartulice i još troje kolega iz stranke, u tim trenucima obećava da će DP "stati nasuprot ljevice koja osvaja Zagreb".

Image
Foto: Pixsell

I baš pored tog ekrana i u tom trenutku, Tomašević se zagrlio sa starijim muškarcem koji mu je došao u susret, sa svojim ocem. Pa se zagrlio sa starijom gospođom u bordo sakou, sa svojom majkom.

Image

Tomislav Tomašević, premoćni pobjednik izbora u Zagrebu, pobjedu je slavio i sa svojim najmilijima

Image

Tomislav Tomašević, premoćni pobjednik izbora u Zagrebu, pobjedu je slavio i sa svojim najmilijima

Još nekoliko koraka dalje, ekran sa Škorom u nadrealnoj veličini ostao je iza Tomaševića, i veliki pobjednik prvog kruga izbora za gradonačelnika u Zagrebu zagrlio se s ovišim, mršavim muškarcem, očito mlađim od sebe, sa svojim bratom. I, konačno, dugo se izgrlio Tomašević s vitkom, kratko ošišanom mlađom ženom, svojom suprugom.

Tomaševićeva obitelj na okupu, u trenucima trijumfa, fotoreporterima nije trebalo dvaput da ih zamole da im nekoliko trenutaka poziraju svi zajedno ispod jednog od velikih plakata Možemo! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A odmah pored njih, pomalo ironično, a opet i simbolično podsjećajući da je pred Tomaševićem još i drugi krug izbora za gradonačelnika, s velikog ekrana Škoro je u društvu Bartulice i ostalih nijemo nastavljao svoj postizborni govor. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo