nakon napada / Nakon što je prošli tjedan upucan u nogu: Zdravko Mamić na Facebooku objavio fotografije ozljede te poslao jasnu poruku

Image
Foto: Facebook/Zdravko Mamić

Mamić je nekoliko dana nakon napada proveo u zagrebčakoj bolnici Sveti Duh

30.8.2017.
15:30
Facebook/Zdravko Mamić
VOYO logo

Prošlog tjedna u Zidinama kraj Tomislavgrada netko je pucao u nogu Dinamovog savjetnika Zdravka Mamića, a prema njemu su pucala dvojica napadača koji su nakon napada navodno uskočili u automobil i njime pobjegli. Mamić je danas na svom Facebooku objavio fotografije ozljede. 

Tako se u postu zahvalio svima koji su mu pomogli nakon ranjavanja, a posebno supruzi i obitelji te istaknuo da je njegova supruga u vrijeme pokušaja ubojstva bila samo pola metra udaljena od njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


"Dirnut mnogobrojnim porukama podrške koje svakog dana primam od vas želio bih zahvaliti svojoj obitelji na čelu sa suprugom, koja je bila pola metra od mene u vrijeme pokušaja ubojstva. Isto tako veliko hvala mojoj rodbini koja je proživjela izniman strah na mjestu gdje je preminuo moj otac i gdje se svi skupa dolazimo svake godine pokloniti njemu u spomen. Htio bih iskreno zahvaliti medicinskom osoblju bolnice u Tomislavgradu, posebno ratnoj liječničkoj jedinici na čelu s doktorom Vladom Tabakom koji me sa svojim timom, zahvaljujući ratnom iskustvu s takvim ozljedama, spremno dočekao i napravio fantastičan posao omogućivši mi liječenje te brzi povratak u Zagreb. Zahvaljujem ravnatelju bolnice u Tomislavgradu doktoru Ivanu Bagariću te gradonačelniku Tomislavgrada Ivanu Vukadinu i njegovim suradnicima koji su odmah došli u bolnicu pružiti mi podršku.
Svim liječnicima i sestrama koji su brinuli da moji teški dani i oporavak dobro prođu zahvaljujem ovim putem. Hvala ravnatelju KBC-a Sveti Duh prof. dr. Mladenu Bušiću, doktoru Tomislavu Matejiću i svima koji su brinuli o mom zdravlju. Također, velika zahvala našem klupskom doktoru i šefu ortopedije profesoru Saši Jankoviću koji je uz mene bio svake sekunde, doktoru Ivici Smodeku, mojoj supruzi i kćerima koji me previjaju svaki dan.
Hvala svim građanima naše Hrvatske, posebno Dinamovcima na iskrenim riječima podrške i željama za brzi oporavak, vaša podrška je razlog zbog kojeg ću se truditi što prije vratiti bolji i jači".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo