OSVETA ZBOG POBJEDE? / Nakon što je pobijedio na izborima: pokušali ubiti SDP-ovog načelnika?

Image
Foto: Facebook/Sdp Mikanovci

Na njegovom automobilu netko je presjekao cijev za kočnice na kočionom cilindru, a nesreća izbjegnuta samo zahvaljujući tome što auto ima računalo, pa odmah pokazao neispravnost kočnica.

23.5.2017.
7:40
Facebook/Sdp Mikanovci
VOYO logo

Nakon što je na lokalnim izborima uvjerljivo pobijedio već u prvom krugu s osvojenih 68,36 posto glasova, dosadašnji, a i budući načelnik općine Stari Mikanovci kod Vinkovaca, SDP-ovac Mario Milinković, dugo će pamtiti nedjelju 21. svibnja. Nakon pobjede na njegovom privatnom automobilu presječena je cijev za kočnice na kočionom cilindru, piše Večernji list.

Na njegovom osobnom automobilu netko je presjekao cijev za kočnice na kočionom cilindru, a nesreća izbjegnuta zahvaljujući računalu u autu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nesreća izbjegnuta samo zahvaljujući tome što auto ima računalo, pa odmah pokazao neispravnost kočnica. Policija je obavila svoj posao, te vjerujemo u pronalazak počinitelja. Počinitelj neka se vodi činjenicom da i načelnik ima ženu i dijete, stoji na Facebook profilu SDP Mikanovci na kojemu su objavljene i fotografije presječene cijevi i policijskog očevida. 

“Za sada ne mogu više reći. Sada je na policiji da utvrdi što se dogodilo, koji je razlog i ostalo. Mogu reći kako nije ni malo ugodno”, kratko je kazao Milinković potvrdivši incident, ali ne želeći iznositi više detalja, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo