BAŠ PRETJERAO /

Nakon šokantne objave HDZ-ovca koji je uz sliku SDP-ovaca napisao ‘otkinut ćemo zmiji glavu da krepa’ - stižu isprike

Image
Foto: Facebook

Stjepan Lučin, drugi čovjek na listi HDZ-a u Trogiru maknuo je morbidnu fotografiju i ispričao se

28.5.2017.
12:50
Facebook
VOYO logo

Stjepan Lučin, drugi čovjek na listi HDZ-a u Trogiru ovih je dana na svom Facebook profilu objavio zanimljivu sliku i status.

"Sad ćemo joj još u Trogiru glavu otkinit, da crkne do kraja"  objavio je Lučin pored slike na kojoj usto piše: "Krepala je zmija jugoslavenska". To je prenijela na svom portalu Slobodna Dalmacija pod naslovom "HDZ-ovac šokirao objavom na svom profilu: 'Nema govora o mržnji, ma to vam je duga priča!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Facebook

Facebook

Nakon toga na tekst je reagirao i Stjepan Lučin je ne na svom Facebook profilu nakon što je maknuo spornu fotografiju napisao, a objavu prenosimo u cjelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vezano za jednu od mojih nedavnih objava, koja je dobila neočekivan publicitet, želim dati pojašnjenje.
Dakle, fotografija sa integriranim tekstom je samo prenesena sa FB grupe Hrvatska Politička Desnica, a komentar koji je dodan jest figurativan i metaforički, a uz to ima i emoticone na kraju, što govori o tonu istog. Ukoliko je nekoga ovakva objava povrijedila, ovim se Želim ispričati, a istodobno i ponoviti da rečena objava nema nikakve veze sa stvarnim životom, stavovima koje zastupam ili političkom opcijom kojoj pripadam, ali činjenica jest da se dogodila, u nezgodnom vremenu, te da je stavljena u negativan kontekst.
Poštujem sve osobe različite političke orjentacije. Poštujem sve građane Trogira, i u ovom trenutku želim sve najbolje za rodni grad.
Nemam ništa protiv članova SDP-a i njihove koalicije. Želim da svi građani Trogira daju svoj doprinos boljitku ovog grada".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike