prijavio ga sindikat / Nakon objave Danasa, šef varaždinskih hitnjaka povukao odluku. Sestre i tehničari smiju se voziti kraj vozača

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Sanitetski djelatnici su ogorčeni. Osim što ih se ponižava i vrijeđa, ovom odlukom, ističu, dovodi se u opasnost i njihov život, a za to vrijeme ravnatelj varaždinskog zavoda pred našu kameru nije htio

13.3.2023.
19:24
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je RTL Danas jučer prvi donio vijest o odluci ravnatelja varaždinskog zavoda za hitnu medicinu kojom je zabranio medicinskim sestrama i tehničarima da se voze na suvozačkom mjestu u sanitetskim vozilima, danas smo dobili dopis kojom se ta odluka stavlja izvan snage.

Nakon što je dobio prijavu sindikata zbog ponižavanja i ugrožavanja života, ravnatelj varaždinskog zavoda za hitnu medicinu je poništio spornu odluku. Sestre i tehničari tako se ponovno mogu kao normalni ljudi voziti i na suvozačkom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, ravnatelj varaždinskog zavoda za hitnu medicinu šokirao je zaposlenike, jer je zabranio medicinskim sestrama i tehničarima da se voze na suvozačkom mjestu u sanitetskim vozilima. Zbog ponižavanja i ugrožavanja života prijavio ga je sindikat.

U kabini sanitetskog vozila samo vozač. Svi ostali djelatnici sjede iza, u prostoru za pacijente. I to čak dok nema pacijenata. Sanitetski djelatnici su ogorčeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što ih se ponižava i vrijeđa, ovom odlukom, ističu, dovodi se u opasnost i njihov život, a za to vrijeme ravnatelj varaždinskog zavoda pred našu kameru nije htio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo