ostvario dječački san / Nakon nebeskog šoua s Krilima Oluje, Višnjić ostao bez teksta: 'Ovo je bilo genijalno'

'Rijetko kad sam bez teksta, ali sad stvarno jesam. Ne znam, naprosto strahopoštovanje'

28.6.2019.
19:13
VOYO logo
Image

Nakon nebeskog šoua s Krilima Oluje, Višnjić ostao bez teksta: 'Ovo je bilo genijalno'

Image

Nakon nebeskog šoua s Krilima Oluje, Višnjić ostao bez teksta: 'Ovo je bilo genijalno'

Goran Višnjić vratio se u Hrvastku i odmah poletio u nebo. Sa jednim od najboljih svjetskih akrobata, Krilima Oluje, šou je izvodio iznad svog Šibenika. 

U Zemuniku kao da se snima Hrvatski Top Gun, a poznati hrvastki glumac imao je posebnu poruku u zraku za svoje sugrađane, a nakon akrobacija - priznao je - ostao je bez teksta pred mikrofonom naše Nikoline Radić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Letjeti s akrobatskom skupinom san je mnogih, a Goranu Višnjiću se ostvarilo da leti sa Krilima Oluje, jednom od najboljih akro skupina na svijetu

"Uzbuđen sam apsolutno i jedva čekam", rekao je prije polijetanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poletio je u formaciji koja je samo dio svog sutrašnjeg programa na zatvaranju Međunarodnog festivala djeteta pokazala nad Goranovim rodnim gradom.

"Drage moje Šibenčanke i Šibenčani, ovdje Goran Višnjić. Pozdravljam vas sa šibenskoga neba u društvu hrabrih i odvažnih pilota Krila Oluje", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon leta koji je uključivao i zahtjevne elemente koji se rijetko vide i u svijetu poput trostrukog ogledala, glumac je sletio natrag u Zemunik pun dojmova

"Rijetko kad sam bez teksta, ali sad stvarno jesam. Ovo je bilo genijalno... Ne znam, naprosto strahopoštovanje", rekao je Višnjić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina koju je prvi put posjetio prije dvije godine za držanje glumca ima samo riječi hvale.

"Meteo je bio relativno ok, malo je bilo turbulencije, međutim, Goran je to fantastično izdržao, odličan let", govori nam satnik Darko Belančić, voditelj Akrobatske grupa Krila Oluje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uopće nije bilo glume. Dakle, ne možete tu sakriti oduševljenje u takvim situacijama. Nadam se da će ga ovo potaknuti na razmišljanje o snimanju možda čak i nekog hrvatskog Top gun filma", poručio je bojnik Zvonimir Mravunac, pilot Krila Oluje.

Pilot s kojim je letio odveo ga je i na solo let.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad smo se odvojili od grupe i uzletili malo na veću visinu, onda je preuzeo malo palicu i probao kako to izgleda s pilotske strane", rekao je bojnik Zvonimir Mravunac, pilot Krila Oluje.

Pozvao mlade ljude da razmisle o pozivu vojnog pilota

Letio je, kaže, s F 18 i američkim Blue angelsima, ali ovaj let je ocjenio puno složenijim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne morate biti pilot, mislim, vidite kojom brzinom idemo, na kojom smo visini, na 150 metara i jedan drugog udare u krilo, nemoš ti tu ni izbacit se sa sjedala, ništa. Znači, ideš dolje. To je onda u tom trenutku… Pa dečki su dobri, 60 tisuća sati bez ikakve nezgode, stvarno imam povjerenja u njih, pa povjerenja u mehaničare, pa u Hrvatsku vojsku, izguraš do kraja", ustvrdio je.

I s leta i s tla pozvao je mlade ljude da razmisle o pozivu vojnog pilota, dođu u Zemunik i uče letjeti od najboljih. On je svoj dječački san ostvario...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo