OGLASIO SE PULJKOV ZAMJENIK / Nakon incidenta na Maksimiru: 'Još vire Mamiću iz š***a. Da je bila obrnuta situacija u Splitu, digla bi se vojska!'

Image
Foto: Miroslav Lelas/Pixsell

'Retrovizor ću promijeniti, limariju na vratima popraviti, ali napasti dva zamjenika gradonačelnika i predsjednika gradskog vijeća (čovjeka od 65 godina) u Zagrebu, e to je dno dna', napisao je Kuzmanić

18.12.2023.
11:43
Miroslav Lelas/Pixsell
VOYO logo

Zamjenik splitskog gradonačelnika Bojan Ivošević rekao je ranije da su se "tri junačine" na Maksimiru zaletjele na automobil s dva zamjenika gradonačelnika Splita, predsjednikom Gradskog vijeća Splita i jednom ženom prilikom čega su razbili retrovizor.

"Iz auta su izašla dva zamjenika, a njih trojica utekla. Meni bi bilo neugodno", objavio je na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OSVRNUO SE I NA POLUSEZONU /

Livaja otkrio što je bio najveći problem Hajduka u derbiju na Maksimiru: 'Uđe ti to u glavu'

Image
OSVRNUO SE I NA POLUSEZONU /

Livaja otkrio što je bio najveći problem Hajduka u derbiju na Maksimiru: 'Uđe ti to u glavu'

Sada se oglasio i drugi zamjenik gradonačelnika Antonio Kuzmanić. Incident je prijavljen policiji, ali su napadači pobjegli, piše Danas.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Retrovizor ću promijeniti, limariju na vratima popraviti, ali napasti dva zamjenika gradonačelnika i predsjednika gradskog vijeća (čovjeka od 65 godina) u Zagrebu, e to je dno dna. Razbiti mi auto jer su frustrirani i manjkom IQ-a, jer još vire Mamiću iz š***a. Da je bila obrnuta situacija u Splitu, digla bi se vojska. Pričalo bi se o huliganima u Splitu i ne znam što još. A je l' to možda Zagreb postao grad slučaj? Inače, prijavljeno je sve policiji, očevid napravljen! I da, ona 3-4 papka su pobjegla. Baš me zanimaju mediji sutra i naša vrijedna oporba", napisao je ", napisao je Kuzmanić u komentaru ispod Ivoševićeva statusa na Facebooku i priložio fotografiju oštećenog retrovizora kojeg je zalijepio trakom.

Image
Image

Podsjetimo, incident se dogodio u nedjelju navečer ispred stadiona na Maksimiru nakon derbija Dinama i Hajduka koji je završio neriješeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije ovo bio jedini incident na utakmici koja je već bila procijenjena visokim rizikom. U prvim minutama bio je kraći prekid zbog tri baklje koje su završile na terenu. Jedna je zamalo pogodila vratara Hajduka Ivana Lucića.

Prije utakmice policija je okružila pedesetak navijača i spriječila mogući dogovoreni sukob navijača na Savskom napisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došli smo do informacije da su se okupili na nasipu u blizini jezera Bundek i hitnom žurnom intervencijom stavljen pod kontrolu, popisani, snimljeni i sigurno dopraćeni u zonu stadiona", potvrdio je za RTL Danas načelnik Policijske uprave zagrebačke Marko Rašić.

POGLEDAJTE VIDEO: Torcida je 'okupirala' južnu tribinu Maksimira, a pogledajte kako su na utakmici izazvali požar

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo