osakaćeni 'elf' / Nakon Hummelsa i Khedire, njemački izbornik Löw ostao i bez Marija Gomeza

Image
Foto: AP Images

'Nije se lako nositi s tim da u završnoj fazi turnira ostaješ bez vrlo važnih igrača. No imam povjerenje u svoju momčad', rekao je izbornik Joachim Löw

4.7.2016.
8:30
AP Images
VOYO logo

Iskusni napadač njemačke nogometne reprezentacije Mario Gomez završio je svoj nastup na Europskom nogometnom prvenstvu u četvtfinalnom dvoboju s Italijom, u kojem je zadobio rupturu kvadricepsa te zbog toga morao napustiti teren u 72. minuti.

Image
SKINULA PROKLETSTVO /

Njemačka nakon penala pobijedila Italiju i plasirala se u polufinale Eura!

Image
SKINULA PROKLETSTVO /

Njemačka nakon penala pobijedila Italiju i plasirala se u polufinale Eura!

Gomezova ozljeda nije jedino što zadaje glavobolje njemačkom izborniku Joachimu Loewu, jer je upitno hoće li za polufinalni dvoboj protiv Francuske ili Islanda moći računati na Samija Khediru i Bastiana Schweinsteigera u veznom redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije se lako nositi s tim da u završnoj fazi turnira ostaješ bez vrlo važnih igrača. Posebno sam tužan zbog Marija. Bio je vrlo važan igrač za momčad, ne samo zbog svojih pogodaka", izjavio je u nedjelju Joachim Loew, nakon što su pretrage pokazale Khedirine probleme s preponama i Schweinsteigerovu ozljedu ligamenata koljena.

Njemačka liječnička služba učinit će sve što je u njihovoj moći kako bi osposobili Khediru i Schweinsteigera do četvrtka i polufinalnog dvoboja u Marseilleu. No, ako u tome ne uspiju, Joachim Loew će morati posegnuti za pričuvnim rješenjima te bi svoju priliku u veznom redu mogli dobiti igrači poput Juliana Weigla i Emrea Cana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo vrlo kvalitetnu momčad u koju imam puno povjerenje. Suočeni smo s problemima i moramo pronaći rješenje. Vjerujte da ćemo to i napraviti", samouvjeren je njemački izbornik koji će za polufinale morati pronaći i zamjenu za središnjeg braniča Matsa Hummelsa, prisiljenog propustiti dvoboj zbog drugog žutog kartona zarađenog u meču protiv Talijana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo