nesuđeni predsjednik HDZ-a Šibensko-kninske županije /

Nakon dva dana šutnje oglasio se Goran Pauk, najveći gubitnik HDZ-ovih unutarstranačkih izbora

Image
Foto: Šibenski portal

Prvi put od unutarstranačkih izbora aktualni župan i nesuđeni predsjednik županijskog HDZ-a komentirao je situaciju na izborima.

10.5.2016.
11:54
Šibenski portal
VOYO logo

"Nisam dobio podršku tamo gdje sam je najviše očekivao, od delegata grada Šibenika, a s obzirom na moj koncept tu sam očekivao najveću podršku. Koncept je bio dogovoren sa Željkom (Burićem op.a.), ja sam se trebao izmaknuti s pozicije čelnika Gradskog odbora, prepustiti to mjesto njemu, pojačati njegovu poziciju za sljedeće izbore kako bismo osvojili drugi mandat u gradu. U toj se logici samo po sebi nametalo da se kao župan trebam uhvatiti predsjednikovanja u Županijskom odboru HDZ-a, te da ojačam i sebe i svoju političku poziciju kroz izvršnu vlast. To je bio glavni koncept, na tome sam temeljio uvjerenje da ću, osim velike okolne podrške koju sam dobio, dobiti i podršku delegata grada Šibenika, što se nije desilo", komentirao je Pauk.

Na pitanje je li razočaran, Pauk odgovara kako u politici nema mjesta za razočarenja. Nije se, kaže, mogao posvetiti kampanji uz svoj redovni posao. Više je, nastavlja, vremena posvetio županiji i županijama, nego kampanji, dok su se, tvrdi, njegovi oponenti njome odavno počeli baviti. Sve to je, podvlači Pauk, dalo ovakav efekt iako je, ističe, mislio da je njegova priča mnogo bolja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na Šibenskom portalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo