RASPUŠTEN ZG SDP / Nakon dramatične sjednice Predsjedništva SDP-a Maras opsovao bivšeg ministra: 'J...š takvog prijatelja'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Uz odluku o raspuštanju zagrebačke organizacije, SDP je raspustio i onu vukovarsku, koja izabrala Željka Sabu za gradonačelničkog kandidata

28.1.2021.
20:35
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Na večerašnjoj sjednici Predsjedništva SDP-a raspuštene su zagrebačka i vukovarska organizacija, a još prije nje Gordan Maras odustao je od kandidature za zagrebačkog gradonačelnika. 

No, sudeći prema njegovom statusu na Facebooku, sada već bivšem predsjedniku raspuštene zagrebačke organizacije, taj potez vrha stranke nije baš najbolje sjeo pa je Maras, bivši ministar i bivši saborski zastupnik, preko Facebooka opsovao svog stranačkog kolegu i bivšeg ministra Mihaela Zmajlovića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pošto mi se Mihael Zmajlović ne želi javiti na telefon danas cijeli dan nakon što je odlučio glasati da me se raspusti, mogu mu samo reči da bi ponovno bio njegov branitelj na statutarnoj kada bi ga netko ponovno odlučio suspendirati. Bez obzira što me to puno koštalo u prošlom mandatu.  J___š takvog prijatelja", napisao je Maras na Facebooku. 

Image
velike promjene /

Dramatičan sastanak SDP-a: Raspušten vukovarski i zagrebački SDP, Maras povukao kandidaturu za gradonačelnika

Image
velike promjene /

Dramatičan sastanak SDP-a: Raspušten vukovarski i zagrebački SDP, Maras povukao kandidaturu za gradonačelnika

Ubrzo nakon objave prvotnog statusa, Gordan Maras ga je prepravio i izbacio psovku iz zadnje rečenice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala vam na svemu"

U ranijem statusu, Maras je napisao da je predsjedniku stranke Peđi Grbinu kazao da odustaje od kandidature za zagrebačkog gradonačelnika na svibanjskim izborima nakon, kako je napisao, "današnjih anonimnih napisa u medijima kako vodstvo SDP-a ne želi da budem kandidat za Zagreb". 

"Nisam ništa ukrao, nisam nikog pitao kaj bi štel biti, nego sam se zadnje 23 godine svaki dan borio za bolju Hrvatsku i SDP. I nisam se štedio niti sekunde. Hvala vam na svemu", poručio je ranije danas na Facebooku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raspušten i vukovarski SDP

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin je nakon sjednice Predsjedništva stranke objasnio da zagrebačka organizacija zbog sukoba ne funkcionira duže vremena te da mnogi u njoj "još gledaju na stranu Milana Bandića". 

Uz odluku o raspuštanju zagrebačke organizacije, SDP je raspustio i onu vukovarsku, koja je jučer jednoglasno izabrala Željka Sabu za gradonačelničkog kandidata. Grbin je objasnio kako su ih raspustili jer je Predsjedništvo prije dva tjedna tražilo da Sabo ne bude kandidat. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo