Nakon 50 god. pronašli strica za kojeg su mislili da je mrtav

Za Ljubomira Bicaka obitelj je 50 godina vjerovala da je mrtav. Tako su rekli njegovom bratu kada je tražio Ljubomira.

8.3.2012.
16:59
VOYO logo

Sedamdesetšestogodišnjem Ljubomiru Bicaku u Zagrebu se prije 50 godina izgubio svaki trag, a onda je obitelj, koja je vjerovala da je mrtav saznala da godinama živi u Splitu kao beskućnik.

Dogodilo se to krajem prošle godine kada je Ljubomir doživio prometnu nesreću u kojoj ga je kao pješaka udario auto. Policiji je samo kazao kako ima brata u Branka u Koprivnici. Nakon napravljene DNK analize utvrđeno je da se zaista radi o Ljubomiru, a policajci su mu potom pomogli da stupi u kontakt s rođacima, pišu 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bratu u zatvoru rekli da je Ljubomir umro

Ljubomir i Branko još kao mali su ostali bez roditelja. Dječaci su živjeli na dvije različite adrese. Kada je Ljubomir s 25 godina posjetio Branka, čini se, nisu se baš slagali. Tada je otišao u Zagreb. Branka je pekla savjest pa je brata potražio. Čuo je da je završio u zatvoru, a ondje su mu rekli da je Ljubomir umro. No nije, otišao je živjeti u Split.

Njegov brat u međuvremenu je preminuo, a Ljubomir je uz pomoć HTV-ove emisije Misija zajedno sada pronašao svoju nećaku, Brankovu kćer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo