Nakon 20 dana potrage našao gdje je parkirao auto

2.12.2011.
18:38
VOYO logo

Podsjetimo, Anton Zvonimir Ferc krenuo je iz Jurjevca Punitovačkog za Osijek, a kada je automobil stao, pomogla mu je skupina muškaraca koja je ponudila šlepanje pokvarenog automobila, te Antona i odvezla natrag kući. Problem je nastao kada se ispostavilo da se Ferc ne može sjetiti tko ga je vozio, gdje je ostavio automobil i kako se zovu ljudi koji su mu pomogli.

Pokušaj da se Anton Zvonimir Ferc nečega prisjeti nisu davali rezultata, a čak ni vožnja istom rutom kojom je Ferc prolazio tog dana nije bila dovoljna da se nečega prisjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova supruga zamolila je objavu teksta u Glasu Slavonije, rekavši kako joj je suprug zaboravan te nije redovito uzimao tablete, a priču o izgubljenoj Ford Fiesti, staroj više od 20 godina, prenijeli su brojni portali i drugi mediji.

Fiesta treba na popravak

Potraga za skromnim automobilom praktički preko noći dobila je nevjerojatnu medijsku pozornost koja je urodila plodom i Jozefina je u četvrtak otišla do svoje Fieste u Ulici Ivana Adamovića, u Čepinu. Kako automobil nije htio upaliti, ostao je gdje ga je i našla. Dogovorila je da ga preuzme majstor i vjeruje da je biti popravljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jozefina Ferc oduševljena što je njen automobil napokon pronađen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo