Na ulicu danas izbacuju 14 obitelji, među njima petnaestero djece

Danas bi se u Splitu trebala dogoditi deložacija 14 obitelji, a sve žive u istoj zgradi. Radi se o najvećoj deložaciji u povijesti Splita u koju je uključeno ukupno 15 djece.

9.12.2013.
7:54
VOYO logo

Te obitelji neće završiti na ulici jer nisu podmirivale račune, nego zato što svoje račune nije podmirila tvrtka koja je izgradila zgradu na adresi Dinka Šimunovića 2a na Križinama.

Zbog toga će iz svojih stanova biti deložirane obitelji koje ukupno imaju 15 djece, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgradnja stambeno-poslovnog objekta počela je 1999. godine temeljem lokacijske dozvole. Vlasnik zemljišta Mihovil Vatavuk sklopio je nekoliko sporazuma s tvrtkama Incon i PIS o građenju zgrade i ugovorio omjere po kojima će mu pripasti određeni broj stanova i poslovnih prostora.

No, cijeli slučaj je završio na sudu, koji je odlučio da nasljednicima Vatavuka pripada zgrada koja je izgrađena na njihovu zemljištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.slobodnadalmacija.hr/Dalmacija/Split/tabid/72/articleType/ArticleView/articleId/229725/etrnaest-obitelji-sa-Kriina-zavrava-na-ulici.aspx

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Pišite nam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo