Najvažnije vijesti ovoga jutra

Donosimo vam nekoliko najvažnijih tema o kojima će se danas pričati

7.1.2015.
7:53
VOYO logo

1. Pitanje koje je potpuno zbunilo Kolindu, a tiče se Ante Gotovine

Kandidatkinja za predsjednicu Kolinda Grabar Kitarović pohvalila se kavom kod Ante Gotovine. Je li joj uz kavu dao i potporu, nije željela otkriti. No, jedno ju je pitanje potpuno zbunilo. Više pročitajte ovdje.

2. Velika akcija USKOK-a: Oštetili proračun za najmanje 20 milijuna kuna

Uskok je na Županijskom sudu u Rijeci podignuo optužnicu protiv 18 hrvatskih i jednog kineskog državljanina, kojom ih tereti da su pri uvozu robe u Hrvatsku omogućili i pomagali nezakonito umanjenje carinskih i poreznih davanja, oštetivši državni proračun za najmanje 20 milijuna kuna. Više pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. HDZ reagirao na sramotne ispadea svojih članova na Facebooku

Predsjednik primorsko-goranske Županijske organizacije HDZ-a Oleg Butković izjavio je kako neprimjereni stavovi koje je dopredsjednica HDZ-ove Zajednice žena 'Katarina Zrinski' Rosanda Mijolović Dukić iznijela na Facebooku nisu stajališta HDZ-a te da je to nedopustivo. Više pročitajte ovdje.

4. Za posao vrijedan 300 milijuna kuna traže 60 novih radnika

Osim s novim ugovorom s talijanskim Fincantijerijem o izgradnji sekcija za dva megakruzera, Brodosplit je u 2015. godinu ušao i s novim natječajem za primanje novih radnika. Više pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Što sve možete s aluminijskom folijom?

Kuharice jako dobro znaju vrijednost aluminijske folije, pogotovo kad je riječ o prženju, pečenju ili samo spremanju ostataka hrane. Toliko jednostavna i možda podcijenjena, folija ima i višestruku namjenu u cijelom domu pa i van njega. Više pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo