Najvažnije vijesti ovoga jutra

Donosimo vam nekoliko najvažnijih tema o kojima će se danas pričati.

5.1.2015.
8:05
VOYO logo

1. Još jedan nedopustiv ispad iz HDZ-a odjeknuo u domaćoj javnosti

Drugi krug kampanje za predsjedničke izbore donio je još jedan govor mržnje na društvenim mrežama, dopredsjednica HDZ-ove Zajednice žena Katarina Zrinski, Rosanda Mijolović-Dukić, na Facebooku se obrušila na HTV-ovu voditeljicu sučeljavanja Danijelu Trbović. Više pročitajte ovdje.

2. Novi šokantni detalji tragedije na Bilom brigu koja je potresla Hrvatsku

Prije nego što je utorak, 23. prosinca krenuo u pohod na Bili brig, 55-godišnji ubojica je u stanu ostavio – oporuku. U njoj je jasno naveo da je tog jutra odlučio presuditi svojoj bivšoj supruzi, njenom sadašnjem suprugu, ali i sebi. Više pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Vlasnik radnicima: Evo vam tvornica!; Radnici: Ne hvala, nismo ludi!

Bezizlazna situacija u kojoj su se posljednjih mjeseci našli radnici Tvornice prešanih proizvoda šibenskog TLM-a mogao bi odvesti do poslijeratnog presedana u hrvatskoj praksi. Ako prihvate ponudu aktualnog većinskog vlasnika Lorana Pejčinoskog, radnici bi ponovo mogli postati svoje gazde i sami odlučivati o svojoj sudbini. Više pročitajte ovdje.

4. Aktiviralo se ogromno klizište, jedna osoba izgubila život

Jedna osoba smrtno je stradala u klizištu koje je u večernjim satima pogodilo naselje Bare kod Kaknja u susjednoj BIH. Više pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Znamo da penis može biti premali, no može li vagina biti prevelika?

Postoji milijun načina kako saznati jesu li vam grudi velike, male ili taman, pa tako i jesu li lijepe i privlačne, ali kad je riječ o intimnom području, stvar je potpuno drugačija. Postoje li mjerila i čvrste činjenice vezano za to pitanje? Više pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo