verbalni okršaj /

Najstarija zagrebačka aktivistica obračunala se sa Culejom: 'Borili ste se vi za svoju guz*** smrdljivu'

HDZ-ov saborski zastupnik, kao i obično, nije bio pristojan

19.5.2020.
11:11
VOYO logo

Višnja Škreblin jedna je od najstarijih zagrebačkih aktivistica. Ovu 74-godišnjakinju, koja više od 20 godina prosvjeduje za građanska prava redovito možete vidjeti na prosvjedima protiv gradonačelnika Milana Bandića.

Image
prosvjed na markovom trgu /

Ogorčeni građani pred Saborom: 'Nemamo vremena godinu dana!'; Plenković ušao na stražnji ulaz

Image
prosvjed na markovom trgu /

Ogorčeni građani pred Saborom: 'Nemamo vremena godinu dana!'; Plenković ušao na stražnji ulaz

Gospođa Škreblin jučer je pak sudjelovala na prosvjedu zagrebačke oporbe koja je tražila izglasavanje Zakona o obnovi Zagreba prije raspuštanja Sabora, što se na kraju nije dogodilo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škreblin se ispred Sabora "obračunala" s HDZ-ovim zastupnikom Stevom Culejem, a kada ga je krenula verbalno napadati, Culej ju je pitao s kojom je brigadom došla pred Sabor.

"Pazite kak' se razgovarate. Vi ste u Saboru da se cijeloj građanskoj kliki obratite i zaj******* svih tih godina. Sramite se vi i HDZ. Uništili ste mi budućnost moje djece i unuka. Sramite se", poručila je Škreblin Culeju te mu dodala da se lijepo nakloni i zahvali joj što je rekla istina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja se klanjam samo pred ovim ovdje", odgovorio joj je Culej gledajući u nebo.

No Šrekblin je i na to imala odgovor: "Da vjerujete u Boga ne bi uništili ovako prekrasnu zemlju". Na to so se Culej okrenuo novinarima i rekao "kaj ste je dopeljali, daj dopeljajte neku kvalitetnu".

"Nemojte vi meni govoriti jel' sam ja kvalitetna, ja sam tu da sudim o vama, da li ste vi kvalitetni. A niste, vi ste dno dna. Ja gospodine idem na svoju farmu, a vi idite na svoju. Moja farma je tu u gradu Zagrebu, a di je vaša? Zato se vama živo fućka za ovaj Zagreb. Sramite se. I vi ste se borili za ovu zemlju? Borili ste se vi svi za svoju guzicu smrdljivu", odbrusila mu je Škreblin.

"Šteta što nisi muško... pa što ne mora više čuvati svoj fini obraz", rekao je Culej okrenut prema novinarima. Škreblin mu je na kraju poručila da joj ne govori iza leđa te da joj u lice kaže što ima jer je on ipak ratnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo