duboko nepoštena utakmica / Najmlađi predsjednički kandidat upozorio na 'pola milijuna duhova'

Ivan Vilibor Sinčić je u svom prvom obraćanju građanima upozorio na 'dramatičnu situaciju koja nas čeka', a razlog je "pola milijuna duhova i režimskih glasača".

9.12.2014.
14:51
VOYO logo

Najmlađi kandidat u utrci za Pantovčak Ivan Vilibor Sinčić počeo je svoju kampanju obraćanjem građanima simbolično ispred Sabora gdje su, kaže, učinili nemoguće i predali potreban broj glasova.

Upozorio je na "dramatičnu situaciju koja nas čeka", a razlog je "pola milijuna duhova i režimskih glasača".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo 4 milijuna stanovnika i isto toliko birača", naglasio je Sinčić rekavši da je "ova utakmica duboko nepoštena".

"Stol je nagnut. Režim igra utakmicu na domaćem terenu. Teren je njihov, gol je njihov, sudac je njihov, delegat je njihov...mi se moramo suprotstaviti ovakvim uvjetima.  Pozivam sve građane da izađu na izbore, da nadglasamo duhove, želim da bude što veća izlaznost", dodao je najmlađi predsjednički kandidat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tihim glasom, gotovo sramežljivo, poručio je "idemo po pobjedu".

Sinčić ne zna koliko će donacija imati, ali i da ima puno novaca ne bi ih trošio na kampanju. Kaže da će ići po Hrvatskoj, prema Čakovcu, Varaždinu, Slavoniji...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dužnost nam je doći do svakog građanina i prenijeti našu poruku", zaključio je u uvodnom dijelu obraćanja.

Govoreći o klasičnim političkim podjelama, Sinčić je istaknuo kako on "nije ni lijevo ni desno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su zastarjele podjele. Mislim da danas postoji samo jedna podjela - ovršenici i ovršitelji, odnosno banke i vjerovnici", rekao je predsjednički kandidat "Živog zida".

U malo neformalnijem razgovoru Sinčić je otkrio da je srednje ime Vilibor sam izmislio i dodao jer u njegovoj obitelji ima više Ivana Sinčića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na opasku da ga uspoređuju s velečasnim , rekao je da je "čuo za to, ali tek treba vidjeti hoće li mu to pomoći ili odmoći".

Od ostalih stvari govorio je o upotrebi marihuane, ali samo u medicinske svrhe, te otkrio ime 'prve dame' (Vladimira Palfi), dodavši da "vjenčanje još nije u planu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo