KIŠA NE PRESTAJE / Najglamuroznijoj filmskoj večeri prijeti potop!

Pripreme za naglamurozniju filmsku večer, dodjelu Oscara, ne idu glatko. Crvenom tepihu prijeti potop. Evo još detalja filmske večeri koju ćete ekskluzivno moći pratitit na RTL televiziji.

1.3.2014.
19:03
VOYO logo

Koji će film pokupiti najviše kipića?

Najglamuroznija filmska večer, nagrada američke Akademije, u nedjelju će po 86. put okupirat kazalište Dolby. No pripreme ne prolaze bez problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meteorolozi su, za promjenu, bili u pravu. Rekli su da će padati puno, puno kiše i evo je", ekao je producent JoeLewis.

Kiša pada čitav petak i subotu. 25 tisuća četvornih metara crvenog tepiha natkrili su tendom. Dio kablova je pod vodom, a pitanje je i hoće li glumci i glumice, koje haljine biraju mjesecima unaprijed, pokisnuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve smo zaštitili, crveni tepih, scenografiju, izgradili smo sve pozornice. Kad gosti dođu, ne smiju primijetiti nikakve probleme", kaže Lewis.

Loše vrijeme do sutra bi ipak trebalo prestati, no to ionako ne treba zabrinjavati gledatelje RTL-a, koji od 23.40 sati čitav program mogu pratiti uživo i doznati tko će kući s najviše zlatnih kipića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vi ste izabrali Leonarda DiCaprija i 'Vuk s Wall Streeta'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo