NAJBOLJI HRVATSKI POLICAJAC KOJI SPASIO OBITELJ IZ AUTA KOJEG JE ZAHVATIO PLAMEN: / 'Nastala je panika...'

Image
Foto: RTL screenshot

Ovaj plemeniti policajac Dubrovčanima je već poznat s obzirom na to da je dva puta proglašen policajcem godine

26.12.2018.
22:43
RTL screenshot
VOYO logo

Velike sreće imala je obitelj Kraljević iz Dubrovnika što se u trenutku kada im je automobil zahvatio plamen na mjestu nesreće našao policajac Denisa Pavela.

"Vozaču sam rekao da isključi vozilo iz pogona, reko sam mu da gori vozilo, svi su ostali zaprepašteni, automatizmom sam pitao vozača da li ima vatrogasni aparat da to ugasimo, nastala je panika kad je rekao da nema vatrogasni aparat", rekao je Pavel za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ankica Kraljević koja se tada s obitelji nalazila u automobilu opisala je panični trenutak. "Mi smo svi ko munje izjurili iz auta i onda je on jako brzo, stvarno svaka mu čast, pojurio u policijsku stanicu i donio vatrogasni aparat i to ugasio", kazala je žena i dodala kako im je policajac tada spasio blagdane. Cijela se ova situacija odigrala par dana prije Božića.

Najbolji hrvatski policajac

Ovaj plemeniti policajac Dubrovčanima je već poznat s obzirom na to da je dva puta proglašen policajcem godine. U slobodno vrijeme Pavela je i građanski aktivist, a za svoje inicijative protiv nasilja među djecom i njihovu sigurnost u prometu ove je godine dobio nagradu Hrvatskog sabora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam siguran da je bilo koji službenik je tada tu bio da bi postupio jednako kao i ja, valjda je bog tako htio da budem ja i drago mi je radi toga", rekao je Pavela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo