Propustili ste, pogledajte / Najbolje od najboljeg: Finale Big Brothera!

Prošlo je tri tjedna od najdramtičnijeg finala Big Brothera u povijesti ovog showa na ovim prostorima. Sve ono što ste propustili, možete pogledali u nizu video priloga koje smo pripremili za vas.

15.7.2011.
10:32
VOYO logo

Već i ptice na grani znaju da je Marijana Čvrljak postala prva ženska pobjednica reality showa Big Brotheru.

27-godišnja Šibenčanka je do čeka vrijednog 104.000 eura stigla na dramatičan način nakon što ju je pred ogromnim televizijskim uaditorijem ostavio 'dečko' Nikola Nemešević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj je Nemešov potez najvjerojatnije donio pobjedu mladoj majci, ali joj je i slomio srce što je nekoliko puta istaknula nakon završteka ovog showa.

U pozadini raspleta Big Brothera odvijala se još jedna 'ljubavna sapunica', ali iz stvarnog života. Muž pobjednice Ivan Čvrljak, razočaran i povrijeđen onime što je njegova supruga radila u BB kući, zatražio je razvod još trajanja showa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je sve završilo, svi su čekali njegovu reakciju, no izostalo je sipanje gorčine i grubih riječ. Par se dogovorio iza zatvorenih vrata, a Ivan se ubrzo uputio na brod.

No, da ne duljimo, sve ono što se propustili na finalu Big Brothera, te nakon njega, možete pogledajti našim video prilozima. Sve na jednom mjestu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo