nadzorni odbor donio odluku /

Zadovoljni su njegovim radom: Marin Pucar ostaje na čelu Podravke još pet godina

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Na sjednici Nadzornog odbora donesena je odluka da se za člana Uprave Podravke imenuje Marko Đerek, a predsjedniku Uprave Marinu Pucaru i svim članovima Uprave mandat se produžuje do 23. veljače 2022. godine.

18.7.2017.
17:56
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Na današnjoj sjednici Nadzornog odbora Podravke d.d., donesena je odluka da se za člana Uprave Podravke d.d. s danom 18. srpnja 2017. godine imenuje Marko Đerek, koji ima dugogodišnje menadžersko iskustvo u internacionalnim kompanijama, a u Podravku dolazi s pozicije direktora prodaje za jugoistočnu Europu  PLIVA/TEVA.

Nadzorni odbor također je donio odluku da se predsjedniku Uprave Marinu Pucaru i svim članovima Uprave  mandat produžuje do 23. veljače 2022. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Time je Upravi ukazano povjerenje te dana puna podrška da nastavi s jačanjem tržišnih pozicija kako na domaćem tako i na inozemnim tržištima na kojima je Grupa Podravka prisutna već dugi niz godina. Jedan od osnovnih ciljeva aktualne Uprave je da Podravka bude predvodnik trendova u segmentu inovacija proizvoda i modernih tehnoloških rješenja te povećanju efikasnosti ukupnog poslovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo