'VRUĆ KRUMPIR' ZA NOVOG RAVNATELJA /

Nacionalni park Plitvice kupuje SUV od 300 tisuća kuna: 'To je vozilo za radnike parka i njihove goste'

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Natječaj za kupnju objavljen je 27. prosinca 2017., a otvoren je do 12. siječnja 2018. godine, a prema njemu, iz Nacionalnog parka ne traže najnižu, već ekonomski najisplativiju cijenu

9.1.2018.
10:35
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Javna ustanova Nacionalni park Plitvička jezera 27. prosinca raspisala je natječaj za kupnju četiri vozila čija je vrijednost procjenjena na 670 tisuća kuna bez PDV-a, piše Jutarnji list. Jedno od tih vozila je luksuzni SUV vrijedan oko 300 tisuća kuna, auto s pogonom na četiri kotača za 90.000 kun te dva kombija.

Natječaj za kupnju objavljen je 27. prosinca 2017., a otvoren je do 12. siječnja 2018. godine, a prema njemu, iz Nacionalnog parka ne traže najnižu, već ekonomski najisplativiju cijenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natječaj je raspisan za vrijeme mandata bivše ravnateljice Antonije Dujmović koja je za Jutarnji list rekla kako se ne radi "o vozilu za ravnatelja, već radnike parka i njihove goste".

Dujmović je rekla kako odluka o odabiru još nije odnesena te da će nju morati donijeti novi ravnatelj Tomislav Kovačević čije je imenovanje dovelo do ostavke Darka Milinovića na mjestu predsjednika ličkog HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo