SPREMA ŽESTOK ODGOVOR / Nacional: Vlada ima dokaze tko je zapravo kupio većinski paket Forteonove! I ne, nije u pitanju šeik

Image
Foto: Borna Filić/PIXELL

Grupi oko Filipovića, koja uključuje Miodraga Borojevića i Sergeja Volka, za početak prijeti zamrzavanje imovine

15.11.2022.
9:25
Borna Filić/PIXELL
VOYO logo

Nacional donosi ekskluzivu u kojoj piše kako je Vlada dobila dokaze o tome tko se krije iza arapskog investitora koji tvrdi da je kupio većinski paket Fortenova grupe.

"Međuresorna stalna skupina Vlade za primjenu i praćenje provedbe sankcija Rusiji raspolaže dokazima da se Krešimir Filipović krije iza Saifa Alketbija. Grupi oko Filipovića, koja uključuje Miodraga Borojevića i Sergeja Volka, za početak prijeti zamrzavanje imovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međuresorna stalna skupina Vlade za primjenu i praćenje provedbe sankcija Rusiji pri Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, priprema se za primjenu sankcija protiv nekolicine hrvatskih, ali i stranih državljana skrivenih iza arapskog poduzetnika Saifa Alketbija, odabranog kao manekena uključenog u projekt pokušaja otkupa Sberbankova vlasničkog udjela u Fortenova grupi, otkrio je Nacionalu izvor blizak Vladi s neposrednim saznanjima o funkcioniranju tog tijela", piše Nacional.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo