Načelnik ministra poslao u p.... materinu

'Smrdljiva, glupa, idiotska, nesposobna, nekompetentna kretenčino... Dokle ti i debili koji vode ovu zemlju mislite raditi ovakva sr...?

25.2.2010.
20:05
VOYO logo

Načelnik općine Primošten Stipe Petrina u svojim se službenim općinskim dopisima ministru uprave Davorinu Mlakaru i državnom tajniku u Ministarstvu uprave Pavlu Matačiću obraća s vrlo pomno izabranim riječnikom, priše Večernji list.

''Smrdljiva, glupa, idiotska, nesposobna, nekompetentna kretenčino...Dokle ti i debili koji vode ovu zemlju mislite raditi ovakva sr...? Očigledno je da je s tobom i sličnim šljamom više ikakva civilizirana i ljudska komunikacija glupost, zato za kraj primi poruku od srca: Goni se u trista p... materinih, ti i svi koji na svaki način pokušavate opravdati nacističke ispade divljaka koji kradu moj mandat županijskog vijećnika Šibensko-kninske županije'', samo je dio službenog dopisa koji jePetrina uputio državnom tajniku Matačiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Šaljem ti jednu poruku od srca: Goni se u p... materinu, nesposobna skupo plaćena kretenčino'', stoji, pak, u dopisu ministru Mlakaru.

Najblažu verziju službenog dopisa dobila je premijerka Jadranka Kosor koju je Petrina upitao ''dokle misli u Vladi trpjeti ovakve lažove i prevarante''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večernji list podsjeća da se načelnik općine Primošten prije nekoliko godina sličnim riječima obratio i ondašnjem ministru Draganu Primorcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo